WAT BETEKENT SIGNTS VOOR DAVY JONCKERS VAN YONTEC?

29 maart 2018

Signts is altijd benieuwd naar de mening van onze klanten. Waarom kiezen ze keer op keer voor ons als het gaat om binnen- en/of buitenreclame? We vroegen het aan Davy Jonckers, oprichter en eigenaar van Yontec uit Hasselt.

“We werken al sinds de eerste dag samen met Signts, toen nog ASM lettershop”, zegt Davy Jonckers, de oprichter en eigenaar van Yontec. Het bedrijf, met zijn uitvalsbasis in Hasselt verzorgt de storingdienst en onderhoud voor logistieke en productiebedrijven in heel België.

Ik heb 0,0 zorgen over de autobelettering.
Davy Jonckers, oprichter en eigenaar, Yontec


Onberispelijke kwaliteit

Inmiddeld heeft Yontec 180 ervaren storingstechniekers op de weg. Het wagenpark telt 120 wagens en groeit nog steeds. Die auto’s zijn meer dan alleen vervoersmiddelen, zegt Davy. “Het zijn onze visitekaartjes.” De bedrijfswagens zitten dan ook strak in ‘t pak met vakkundige belettering en carwrapping van Signts. Davy: “De kwaliteit is altijd onberispelijk. De eerste auto moet er natuurlijk exact zo uitzien als de 150ste. Die consistentie bewaken ze heel goed bij Signts.”

Snelgroeiend bedrijf

Als eigenaar van een nog altijd snelgroeiend bedrijf is autobelettering een regelmatig terugkerend verschijnsel voor Davy. Wel zo prettig dus om daar nauwelijks omkijken naar te hebben, ervaart hij. “We groeien tussen de 20 en 40 fte per jaar. We hebben nu ook weer 15 tot 20 auto’s in bestelling.” Voordat die namens Yontec de weg opgaan, gaan ze eerst langs Signts voor de belettering. Hoe dat in z’n werk gaat? “Nou, heel eenvoudig: ik krijg een offerte, die teken ik en vanaf dan hoef ik er niks meer aan te doen. Ik heb er 0,0 zorgen over. Iedereen bij Signts weet exact wat er moet gebeuren. Een paar weken later bellen ze om te zeggen dat het klaar is.”

Stickers

De geoliede samenwerking bevalt Davy zo goed dat Signts de autobelettering en carwrapping inmiddels al meer dan dertien jaar voor zijn bedrijf verzorgt. Davy: “Ik ben vrij trouw aan leveranciers. Ik zoek echt naar partnerships.” Die loyaliteit is wederzijds, merkt hij. “Om een voorbeeldje te noemen: mijn zoon doet aan karting en had stickers nodig nodig voor op zijn helm en zijn kart. Ik zat nog op de offerte te wachten toen Sara (Limberg, red.) belde dat de stickers al klaar lagen. Dat is iets heel kleins natuurlijk, maar het is een geste die ik zeer waardeer. Volgens mij zegt het heel veel over welk soort bedrijf het is.”