Wat betekent Signts voor Sam de Maeyer, Triple Living

14 december 2017

Bij Signts zijn we altijd benieuwd naar de mening van onze klanten. Waarom kiezen ze keer op keer voor ons als het gaat om binnen- en/of buitenreclame? We vroegen het aan Sam de Maeyer, coördinator Marketing en Communicatie van Triple Living in Antwerpen.

“Triple Living is een toonaangevende projectontwikkelaar met een bijzondere aanpak. We ontwikkelen niet zomaar een hoeveelheid woningen, maar buurten die klaar zijn voor de toekomst. Waar wonen, werken en leren samengaat. Ons paradepaardje is toch wel Nieuw Zuid in Antwerpen. Daar bouwen we 2500 wooneenheden, maar ook bijvoorbeeld kantoren, kindercrèches en een sportcentrum: alles wat een wijk nodig heeft om effectief te functioneren.”

Dat is echt Signts: ze zorgen er gewoon voor dat het lukt!
Sam de Maeyer, Coördinator Marketing en Communicatie, Triple Living
Sam de Maeyer Triple Living

“Toen ze er met de hoogwerker niet bij konden, zetten ze alpinisten in”

Hele finalisatie op de werf

“Ik maakte voor het eerst kennis met Signts – toen nog ESBI Belgium – in 2014. Een collega had in een vorige functie al eens met hen gewerkt en heel goede resultaten behaald. Sindsdien doen ze voor onze projecten de hele finalisatie op de werf met bijvoorbeeld projectborden en geveldoeken. Ook met bijzondere verzoeken kunnen ze ons perfect helpen. Zoals een werfschutting plaatsen van 100 meter lang of een bouwkantoor helemaal bekleden met folie. Er zijn niet veel bedrijven die zo’n compleet pakket aan werfcommunicatie kunnen maken en het bovendien ook nog zelf komen plaatsen.”

Zorgen dat wij goed kunnen communiceren

“Signts heeft een grote expertise op het gebied van zichtbaarheid. Ze begeleiden ons daarbij van a tot z. Ik hoef maar te zeggen: ‘dit is ons doel’ en dan maken zij een volledig actieplan. Daarbij houden ze er ook rekening mee dat onze werken niet worden gestoord. Ze denken met ons mee, zelfs tot op het niveau van de boodschap. Het gaat ze er niet om aan mij dat bord te verkopen, maar echt om ervoor te zorgen dat wij met onze communicatie ons doel bereiken.”

Alpinisten

“Dingen oplossen, daar is Signts echt groot in. Een mooi voorbeeld: bij een project wilde ik graag een geveldoek laten hangen van 6 bij 12 meter. Maar aan de straatkant was de stoep zo smal dat ze er met de hoogwerker niet konden komen. Om het toch voor elkaar te krijgen, hebben ze toen een team alpinisten ingeschakeld om dat doek op te hangen. Dat is echt Signts: ze zorgen er gewoon voor dat het lukt!”